Worldofmonkcraft.com http://worldofmonkcraft.com Tue, 01 Feb 2022 09:50:25 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Warcraft http://worldofmonkcraft.com/warcraft/ Tue, 06 Nov 2018 15:02:03 +0000 http://worldofmonkcraft.com/?page_id=17 Speltillverkaren Blizzard har skapat flera spel i serien om Warcraft och den första lanserades redan år 1994. Då hette speltiteln Warcraft: Orcs & Humans men idag hittar du det stora onlinespelet World of Warcraft som innehåller allt och lite till när det kommer till innehåll i spelserien. Spelen har sett olika ut under årens gång och det första spelet var ett realtidsstrategispel.Idag spelas World of Warcraft flitigt men spelet fungerar inte alls på samma sätt som de första varianterna i spelserien. Det spelas även om prispengar. Här kan du läsa om hur man kommer igång med spel för pengar på nätet. I den nyaste utgåvan av World of Warcraft, som i skrivande stund heter Battle for Azeroth, är du en karaktär i en 3D-värld där din uppgift är att besegra olika monster. Du kan göra det antingen på egen hand eller tillsammans med andra.

Filmatisering av spelgenren

År 2016 lanserades filmen Warcraft som baseras på karaktärer i spelserien. I och med spelets stora popularitet mottogs den väl av fansen och många spelare väntar nu på en uppföljare till filmen. Det som var extra intressant när det kommer till filmatiseringen var att regissören valde att använda både verkliga skådespelare och datoranimerade karaktärer tillsammans. Detta skapade en intressant dynamik.

En oändlig spelupplevelse

Warcraft har funnits sedan 1994 och spelen spelas fortfarande idag flitigt. Även om de flesta spelare håller till i World of Warcraft finns det många som har valt att spela på de äldre spelen av nostalgiska skäl. Många World of Warcraft-spelare längtar även till årets Blizzcon där en demoversion kommer kunna spelas under hela eventet, nämligen World of Warcraft: Classic.

World of Warcraft: Classic

Du kanske undrar varför spelare skulle välja att spela på ett gammalt spel och det är en berättigad fråga. I många fall handlar det om ren nostalgi. Demoversionen kommer kunna spelas på eventet Blizzcon men kommer även finnas tillgängligt med en virtuell biljett för de som inte har möjlighet att ta sig till eventet i USA. När lanseringen av WoW: Classic kommer ske är ännu oklart.

]]>
World of Warcraft http://worldofmonkcraft.com/world-of-warcraft/ Tue, 06 Nov 2018 15:01:41 +0000 http://worldofmonkcraft.com/?page_id=11 World of Warcraft är ett mycket populärt onlinespel som är utvecklat av Blizzard Entertainment för Microsoft Windows samt Mac OS X. Just detta spel är faktiskt det fjärde i raden av spel som har med Warcraft-världen att göra. Spelet släpptes år 2004 och har sedan dessa tagit världen med storm.World of Warcraft utspelar sig i fyra olika världar som är fiktiva och som kallas för Azeroth, Outland, Draenor och Argus. Under årens gång har spelet utvecklats och det har expanderat enormt mycket. Det har bland annat lagts till nya raser efter hand och en mängd andra funktioner och element.

Spelarna

Från december 2008 till februari 2010 var World of Warcraft det MMORPG-spel som hade flest abonnenter i hela världen då spelet hade cirka 12 miljoner spelare. Spelet lanserades i Europa år 2005 och under den första helgen såldes det cirka 400 000 exemplar men ökade stadigt under de kommande åren.World of Warcraft går ut på att spelarna har varsin så kallad avatar, vilket är en fiktiv figur som representerar spelaren själv. Alla dessa avatarer tillhör en sida av två, vilka är i konflikt med varandra. Dessa två sidor kallas The Alliance och The Horde och du väljer själv vilken sida du tillhör.

Hur du blir framgångsrik i World of Warcraft

Både The Alliance och The Horde har sex olika raser som har olika bakgrund och anledning till att de är vilka är. Spelaren väljer även vilken ras den ska tillhöra i spelet. Det finns även elva klasser att välja på inom båda sidorna. Vissa av dessa klasser och raser går inte att kombinera.Hur bra du klarar dig i spelet beror på vilka typer av vapen du samlar på dig under spelet. Hur bra du klarar dig är en kombination av spelförmåga och val av ras, klass och de vapen du samlar på dig. Det är allt detta som avgör hur du klarar dig i strid.

]]>
World of Monkcraft http://worldofmonkcraft.com/ Wed, 24 Oct 2018 13:47:51 +0000 http://worldofmonkcraft.com.193.183.102.65/?page_id=2 World of Monkcraft är en del i spelet World of Warcraft som kända Blizzard Entertainment har gjort. Det är en del i spelet där du i en av de så kallade arenorna ska strida och där munkarna spelar huvudrollen i dessa strider. Många spelare har faktiskt haft en hel del kritik gentemot denna arena eftersom de upplever den som svårbegriplig, det spelar ingen roll vad de gör så kommer de inte vidare. Det enda sättet att vinna i arenan är om du lyckas slå de stridande sluga munkarna. Även då är många spelare lite kritiska till hur denna arena är upplagd.

World of Warcraft

World of Warcraft är ett av spelutvecklarens mest kända spel och är en del av Warcraft-universumet. Det är ett så kallat MMOPRG-spel, ett Tv-spel, och det kan inte annat än beskrivas som en succé. Det är ett spel som är gjort för Microsoft Windows och Mac OS X. WoW, som World of Warcraft förkortas i vardagligt tal, är det fjärde spelet i serien och kanske det mest populära. Det har över 12 miljoner abonnenter världen över och räknas idag som en av de mest framgångsrika e-sporterna. Är du intresserad av betting kan du även lägga ett vad på vem som vinner i matcherna.

Själva munkarna

Wolrd of Monkcraft är som nämndes en del av spelet och består av en arena som många spelare upplever som svår. Som det uttrycks på många forum går det att slå munkarna genom att antingen springa ifrån dem eller förhindra dem att sprida dimman som gör att de kan försvinna. Det krävs att du har någon i ditt lag som har helande krafter för att förhindra att munkarna sprider dimman. Den mesta informationen samt tips och råd hittar du i spelets olika forum eller forumen på Blizzards egna sida. Tro dock inte att det är givna svar, de är lika delade som banan är svår.

]]>